Darbo laikas: I–V 8–20 h; VI-VII 9–20 h
  Kontaktai: +37065064996, +37045503646, +37063600607

PRP su hialuronu

 Šiandien galime pasidžiaugti grožio paslaugų sektoriuje turėdami platų įvairių procedūrų pasirinkimą. Didelė dauguma jų yra skirtos odos jaunystei išsaugoti, suteikti sveiko spindesio, mažinti raukšleles, diskomfortą keliančias pigmentines dėmes, randelius ir kitus defektus. Jei bent kažkiek domėjotės tokiomis procedūromis, greičiausiai girdėjote trijų raidžių trumpinį – PRP. Tai terapija, kurios metu į odą suleidžiama paties paciento plazma. Nenuostabu, jog procedūra įvardijama kaip tikra revoliucija grožio sektoriuje. Taip pat daugelis žinome, kokia odai svarbi yra hialurono rūgštis, kurios gamyba organizme lėtėja su amžiumi, o tai atsispindi mūsų odoje. Tad norintiems džiaugtis elastinga, lygia, sveika bei dailia oda, siūlome išbandyti dvigubą poveikį – PRP su hialuronu. Jei susigundėte, laukiame Jūsų Panevėžyje įsikūrusioje „Vivus Sanus“ klinikoje.

Plazmoliftingo (PRP) su hialuronu privalumai

  • Medžiagos suteikia odai reikiamą drėkinimą, o drėgmė išlaikoma kur kas ilgiau ir efektyviau;
  • Oda tampa pastebimai stangresnė;
  • Preparatas akivaizdžiai sumažina raukšleles, kitus odos netolygumus;
  • Akivaizdžiai geresnis tampa ir veido kontūras.

O kalbant apie plazmoliftingo su hialuronu privalumus, reikėtų paminėti net tik poveikį odai, tačiau ir tai, jog tokia terapija yra nepamainoma sąnariams – efektyvi pagalba, kai vargina sąnarių skausmas. PRP procedūra su hialuronu reikšmingai prisidės gydant osteoartritą – esant pirmoms ligos stadijoms ligą galima visiškai pažaboti.

Kokią funkciją atlieka hialuronas PRP procedūroje?

PRP su hialuronu PanevėžyjePRP procedūrai naudojama trombocitais papildyta plazma efektyviai skatina audinių regeneraciją, tai augimo veiksnių šaltinis, ji teigiamai veikia odos mikrocirkuliaciją ir pan. Tačiau net ir veikiant tokiems aspektams vienu iš pačių svarbiausių dalykų išlieka odos drėgmė, tiesiogiai susijusi su jos išvaizda ir būkle. Hialurono rūgštis turi savybę sulaikyti vandenį, todėl odoje ji be galo reikšminga drėgmės išsaugojimo kontekste.

Kada rekomenduojama PRP procedūra būtent su hialuronu?

Plazmoliftingas su hialuronu, kalbant apie grožį ir odos išvaizdą, pirmiausia rekomenduojamas tada, jei oda stokoja drėgmės, glemba, sausėja, praranda elastingumą bei stangrumą. Raukšlelės ir kiti odos netolygumai taip pat yra labai reikšmingos indikacijos PRP procedūrai su hialuronu. Tiesa, nepamirškime ir odos spalvos! Ji puikiai atrodo, kai yra sveikai švytinti, skaisti, todėl jei vargina papilkėjusi ir spindesį praradusi veido oda, taip pat išmėginkite šią procedūrą. Ir tai dar ne viskas, PRP terapija su hialuronu rekomenduojama turint po aknės likusių randų.

Koks skirtumas tarp PRP terapijos su hialurono rūgštimi ir be jos?

Procedūros su hialuronu metu suleidžiamas papildomas laisvos hialurono rūgšties kiekis. Pastaroji padeda trombocitams audiniuose išsilaikyti ilgiau, tad natūralu, jog procedūros efektas ir laukiamas rezultatas dar geresni. Verta pridurti ir tai, jog hialurono rūgštis skatina naujų ląstelių gamybą, puikiai pritraukia ir išlaiko vandenį, tad oda drėkinama, atrodo dar sveikiau, yra dar elastingesnė.

Kaip atliekama PRP su hialuronu?

Terapijos metu pacientui suleidžiama jo paties plazma, papildyta hialurono rūgštimi. Procedūrai naudojamos plonytės adatėlės. Siekiant išsaugoti odos jaunystę, sumažinti tam tikrus defektus, preparatas suleidžiamas į odą – dažniausiai veido, kaklo srityse. O jei jis naudojamas sąnarių ar kitų skaudamų vietų gydymui, leidžiamas būtent į probleminę vietą.

Pirmieji rezultatai po PRP procedūros su hialurono injekcijomis

Jau po pirmosios injekcijos galėsite pradėti fiksuoti teigiamus odos pokyčius. O atlikus visą kursą, džiaugsitės stangresne, elastingesne, lygesne oda, kuri sveikai spindės. Nuo procedūrų pradžios matysite, kaip gerėja odos būklė.

Kaip dažnai rekomenduojama ši procedūra?

Paprastai užtenka maždaug trijų procedūrų kurso – po vieną per mėnesį.

Kada nerekomenduojamas plazmoliftingas su hialuronu?

PRP terapijos su hialuronu nerekomenduojama atlikti, jeigu laukiatės ar maitinate krūtimi, taip pat jei sergate kraujo ligomis, turite sudėtingą cukrinio diabeto formą. Kitos kontraindikacijos yra onkologiniai susirgimai, ūmios infekcijos, taip pat intoksikacija. Procedūra nebus geras pasirinkimas ir tada, jei turite kraujo krešėjimo sutrikimų.

PRP procedūros su hialuronu kaina

Mūsų klinikoje galite atlikti PRP terapiją veidui ar kitai kūno zonai tiek su papildoma hialurono rūgštimi, tiek be jos. Procedūra su hialuronu dar labiau sustiprins efektą.

Procedūra Kaina (eurais)
PRP terapija su hialuronu 320.00